Laste Ufopark on kaasahaarav, elamusterohke ja meeldejääv vabaaja ja sünnipäevade pidamise koht, kus rännak viib kosmosesse nii lapsed kui ka täiskasvanud.

 

Hämaras valgus- ja heliefektidega kosmoseruumis sõidetakse ringi ja põrgatakse üksteise vastu elektriliste põrkeufodega. Igal ufol on vilkuvad tuled ja lõbus muusika, mis loovad tõeliselt ägeda meeleolu. Ufodega saavad sõita nii lapsed kui ka täiskasvanud ja ufosid on rajal kuni kümme. Ühes sõdukis saab korraga olla kaks sõitjat (kuni 100kg). Alla 6a laps võib sõidukis sõita koos vanema saatjaga. Kes soovib sõbraga maha pidada pallilahingu, saab seda teha võrguga piiratud jalg- ja korvpalli mängimisalal. Kõige pisematele on olemas väikelaste mängunurk.

 


Broneeritud pidu ootame Teid ette valmistama 15 min enne peo algust ja lahkumisel palume kinni pidada peo lõpukellaajast. Broneeritud peo aeg sisaldab lisaks sõiduajale ka 15min külaliste kogunemisaega, sõidule eelnevalt juhendamist ja söögipause. Peo ajal on Teie kasutuses külmkapp, mikrolaineahi (NB! popcorni valmistamine keelatud), filtrikohvimasin ja filtrid, suhkur, presskohvikann, veekeedukann, erinevad kausid ja vaagnad, morsikannud, lõikelaud, lõikenoad, salatilusikad, tordilabidas ning vaasid. Vulkaanküünalde kasutamine ei ole lubatud, kasutada võib tavalisi tordiküünlaid. Laste Ufopargi nõud palume enne lahkumist ära pesta. 

 

Et sünnipäevapidu oleks täiuslik ja kogu seltskond saaks end mugavalt tunda, on peo söögiruumis nurk diivanite, laudade ja kõige muu vajalikuga. Vahetusjalanõud on kohustuslikud. Lubatud laste arv peol on kuni 20.

Iga broneeritud üritus on privaatne, toimub üks pidu korraga. Paberetenduse /papershow/ tellimine on keelatud.

 

 

Tulge ja pidage meeldejääv sünnipäevapidu või muu tähistamist vajav üritus just siin.

Võtke meiega ühendust

Kinnitamiseks pane linnuke siia: